Over Mydrinkglass

Welkom op Mydrinkglass

Wij bieden het grootste assortiment in duurzame hoogwaardige plasticglazen aan. Onze glazen zijn op verschillend manieren te verkrijgen. Je kunt ze per stuk of tegenwoordig ook in een cadeaupakket bestellen. De glazen zijn letterlijk onbreekbaar en gaan door de uitmuntende kwaliteit erg lang mee. Onze hoogwaardige plasticglazen zijn bijna niet van echt glas te onderscheiden.

Kijkt u zelf maar naar bijvoorbeeld de plastic champagneglazen of plastic cocktailglazen.

Organiseer je een feestje of evenement of heb je gewoon glazen nodig voor thuisgebruik? Dan zijn onze kunststof glazen ideaal. Ook zijn onze plasticglazen zijn vele malen herbruikbaar wat ervoor zorgt dat we de ‘’plastic afvalberg’’ doen verminderen.

We hebben voor jou ons best gedaan om alle glazen zo overzichtelijk mogelijk op de website in te delen. Dit hebben wij gedaan om voor jou de keuze voor jouw favoriete plasticglazen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht je hierbij toch nog vragen hebben? Dan staan we uiteraard altijd voor je klaar!

Ontstaan van Mydrinkglass

In 2020 is bij ons het idee ontstaan om de plasticglazen ook bij jou thuis te brengen. Als we de ‘plastic afvalberg’ willen reduceren moeten we ons niet alleen richten op de festival-, evenementen- en horecasectoren, maar ook op particulieren.

Ons aanbod is gespecifieerd in plasticdrinkglazen die populair zijn binnen Europa. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten kwalitatieve plasticglazen: plastic bierglazen, plastic wijnglazen, plastic frisdrankglazen, plastic champagneglazen, plastic cocktailglazen, plastic tumblers, plastic pitchers & kannen en plastic shotglazen zijn hier voorbeelden van. En al deze plasticglazen zijn ook nog eens van de hoogste kwaliteit!

Toekomst van Mydrinkglass

Op dit moment bieden wij al het grootste assortiment in duurzame hoogwaardige plasticglazen aan. Toch wordt ons assortiment ieder jaar als maar groter en groter. Dit komt omdat ervan af buitenaf steeds meer vraag komt naar verschillende soorten drinkglazen. Wij willen hier graag gehoor aan geven en streven er daarom ook naar om ons grootste assortiment te behouden!

Hou mij op de hoogte!

Wil je graag op de hoogte blijven van onze acties, gebruikstips en nieuwe producten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren.

set display: none